Rock’n’roll lifestyle update – knockad av verklighetens folk!

Om verklighetens folk, att segla förutan vind, tack för support under året, fortsätt lyssna, det kommer mer!

2014 präglades av skivsläpp, debutalbumet ”Kärlek, hopp och tro”, och några få men trevliga och fina spelningar i huvudstaden samt i norr och i söder. Sedan blev det höst, den musikaliska karriärseglatsen fick lite dåligt med vind, utflykten blev lite mindre än tänkt. The rock’n roll lifestyle wannabe blev tvungen att återvända till verklighetens folk. Brödjobbet rullar på och i synnerhet mina två små tvillingar har visat mig vilken och vems verklighet det är som gäller för närvarande.

Tack alla som gett mig support och uppmuntran under året! Ni som kommit på konserter, köpt min skiva, gillat min Facebooksida och hittat till min musik på Spotify!

Musikhyllan har hunnit samla lite damm, men för tusan – det ska bli mer. Nya studioinspelningar på befintliga låtar och ett gäng helt nya låtar som ska bli färdiga – det kommer bli både mjukt och hårt. Fredrik Forssell med band kommer tillbaka med sikte på 2016!

Under tiden kan du väl nöta ut mina spår på Spotify och gå och gilla min facebooksida! Sprid gärna till andra, smuggla in mig på era spotify-listor!
Självklart får du ju gärna köpa den fysiska CD-skivan!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.